Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,  2650 Hvidovre

Telefon 36 48 33 33 Mail: [email protected]

Book din næste tid her:

clara19.bestilling.​nu

På din mobil så klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen

Tina er husets ældste frisør :-) I 2021 havde hun 40 års Jubilærum i branchen og har fleres års opbygget erhvervserfaring med flere forskellige kurser i sin rygsæk. Tina er ansat på del/flextid med skiftende arbejdstimer. Tina har over 10 års undervisningserfaring både på frisørskolen på Glentevej og i København, Tina er også uddannet negleteknikker samt erhvervs og ungdomspædagog.Tina er uddannet med den 4 årige frisøruddannelse i Lyngby.

Ditte er en af vores dygtige frisør​,  Ditte er i salonen de fleste hverdage, og holder fri hver mandag. Ditte spænder fagligt bredt og er en alsidig dygtigt frisør. Hun er uddannet med den 4. årige frisøruddannelse på Glentevej. Ditte åbner i hverdagene fra kl. 09.00, udover at være frisør åberjder hun både med spiralkrøller og hairextension fra hairtalk. Ditte har efter sin læretid flere års erhvervserfaring i frisørbranchen.

Charlotte er selvstændig frisør hos Clara Velvære.

Charlotte har 15 års erfaring i frisørfaget, og har de sidste knap 12 år arbejdet i Hvidovre. Du møder Charlotte de fleste hverdage og hver anden lørdage i salonen. Charlotte har fri hver onsdag og hver anden uge går hun kl 15.30 om torsdagen.

Michelle er vores dygtige selvstændig vippeteknikker. Hun er blevet uddannet vippetekniker i år hos Hiddenbeauty i Valby og har flere kurser i både brow lamination samt lash lift.

"Det er utroligt vigtigt for mig at yde den bedste service til mine kunder og få dem til at føle sig godt tilpas."

Mia vores frisør og har været i salonen siden hos April 2020.  Mia er flyttet til Fyn fra 1. maj 2022, du vil stadig kunne møde Mia i salonen 2 dagen om måneden.

Hanne er vores søde servicepige. Hanne kan du møde i salonenenten tirsdag eller torsdag formiddag, hvor hun hygger om kunderne og går til hånde. Hanne kan desuden udføre parafinbehandlinger til gigtramte hænder.

Vores negleteknikker hedder Houshin, hun er født i Iran og har boet i Danmark de sidste 4 år. Houshin er uddannet negleteknikker og har de sidste 4 år arbejdet i en stor negleklinik i København. Houshin arbejder med forskellige teknikker og tilbyder alt fra shellak, til spa behandlinger på hænder og fødder. Hold øje med vores facebook og instragram hun har altid et godt tilbud til dig.

Hvorfor os?

Fordi vi bestræber os på at have dig i centrum, og yde den bedste service for dig og dit velvære. Vi tilbyder en god familie salon hvor service er nøgleordet hos os. Udover at være en frisørsalon, tilbyder vi forskellige behandlinger ttil bryllup, konfirmationer, fest, loge-arragement mv.